Крадец!  Така от партия Велика България“ окачествиха боксьора Кубрат Пулев,

...
Крадец!  Така от партия Велика България“ окачествиха боксьора Кубрат Пулев,
Коментари Харесай

„Велика България“ избухна срещу Кобрата: Пулев ни краде партията!

Крадец!  Така от партия „ Велика България “ окачествиха боксьора Кубрат Пулев, откакто той разгласи, че ще кръсти по същия метод групировката си на 9 юли.

Създателят на „ Велика България “ Иво Даскалов намерено атакува първенеца, обвинявайки го, че се пробва да си присвои триумфите на групировката. " Господин Пулев с цялото ни почитание като български добър състезател, само че не ви отива да говорите за смяна, а в това време да крадете хрумвания и име на непознат политически план ",  скачат от групировката, чието име Кобрата желае да присвои.

От партията упрекват първенеца, че поради неговите политически упоритости съдът отхвърля регистрация на групировката. Действително инспекция на „ България Днес “ откри, че юридически няма причина групировката на Иво Даскалов да получи отвод за регистрацията в съда. „ Велика България “ е патриотична групировка акцентираща на фамилните полезности, промените в опазването на здравето и запазване на българщината,гласи оповестеният правилник на партията.

„ От Политическа партия „ Велика България “ се разграничаваме от Кубрат Пулев и дейностите му, като заявяваме, че нямаме нищо общо с него. Както и той с партия „ Велика България “, безапелационни са от формаци
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР